samenwerking met NADB

Op woensdag 8 juni heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de voorzitter van de NADB Jeffrey van Meerkerk, topsportcoƶrdinator Hannie van der Geest van de NADB, de voorzitter van de NVAD Jan Sepp en de penningmeester van de NVAD Bert van de Bunt.


Dit om met elkaar te verkennen hoe we de samenwerking kunnen intensiveren, het was een open gesprek met respect voor elkaars identiteit en wensen t.a.v. de samenwerking.

Het resultaat van de bespreking is dat op de komende Open Benelux Kampioenschappen op 29 en 30 oktober 2016 in Almere de NVAD paren mee kunnen doen aan alle Open wedstrijden.

Voor NVAD paren geldt hierbij tevens het volgende:

- De wedstrijd telt mee als een NVAD bondswedstrijd
- De wedstrijd telt dus mee voor de verplichte wedstrijden voor deelname aan het NVAD NK
- De inschrijving dient dan ook via het wedstrijdsecretariaat van de NVAD plaats te vinden

De NVAD zal zelf de uitslagen genereren uit de uitslagen van de Benelux Kampioenschappen.

De NVAD paren die mee willen doen met de Open WDSF Standaard en Latin zijn van harte welkom. Het is belangrijk dat zij dan beschikken over een WDSF licentie. Deze kan aangevraagd worden nadat een danspaar is geregistreerd bij de NADB.

De NVAD paren dienen zich voor de Benelux/WDSF Kampioenschappen (alle categorieƫn) op te geven via het NVAD wedstrijdsecretariaat.

De beide besturen zien deze samenwerking als een mooie vervolgstap waarbij respect voor elkaar, eigen identiteit en wensen de basis vormen voor de samenwerking.

De NVAD en de NADB gaan er samen een mooi evenement van maken!